Babynieuws: topmodel Kim Feenstra zwanger van eerste kindje

27.05.2020 17:46

Wat een leuk babynieuws: topmodel Kim Feenstra is in verwachting van haar eerste kindje. Dat laat ze weten op social media.

Eerder vertelde Kim open over dat het niet makkelijk lukte om zwanger te worden.

“Het afgelopen jaar is voor mij persoonlijk vrij heftig geweest omdat ik erachter ben gekomen, samen met Stanley, dat voor mij, kinderen krijgen op de natuurlijke manier niet vanzelfsprekend is’’, aldus een openhartige Kim. Ze doet geen details uit de doeken, maar zegt er positief in te staan. ,,Omdat er vandaag de dag veel opties zijn om kinderen te kunnen krijgen. We hebben het er vaak over, en we zijn een goed team samen. Dat geeft me een positief gevoel. Ik ben niet het persoon die in een hoekje gaat kniezen, en dus ga ik alleen maar door. Daardoor loop ik mezelf voorbij en moet ik pas op de plaats maken.”

De 34-jarige Kim verwacht haar eerste kindje met haar grote liefde Stanley Tailor (38) en is dolblij, zo is te zien op Instagram.

Daarnaast bedankt het stel hun ‘verleden’ voor de ‘lessen en de liefde’, hun ‘heden’ voor ‘de bijzondere zegen van boven’ en hun ’toekomst’ in de hoop op ‘diepere liefde.’ Nog even, en dan is Kim mama. Wat een geluk!

De eerste echo van het baby’tje van Kim:

Shop hier de hipste jurkjes, om je zelf ook helemaal model te voelen: