Babynieuws: Anna Nooshin is zwanger en deelt té lief filmpje van haar babybump

17.08.2023 10:20
Anna Nooshin zwanger

Wat een lief nieuws! Influencer Anna Nooshin (36) en acteur Thijs Boermans (26) verwachten hun eerste kindje. De twee maakten het nieuws gisteravond bekend via Instagram. Anna deelde een té lief filmpje van haar prachtige babybump en Thijs deelde een foto van schattige babyslofjes. 

Anna en Thijs zijn al een tijdje samen, maar hebben dit nieuws niet wereldkundig gemaakt. Na de vorige relatie bij Anna die overging, besloot ze dat ze dit nooit meer zo met de wereld wilde delen. Het nieuws dat de twee samen zijn werd vanochtend bekendgemaakt.

Bij de post van Thijs schrijft hij, kort maar krachtig: ‘Ik word papa’. Thijs heeft een podcast, Borrelpraat, waarin hij vertelt over de zwangerschap. Hij vindt het namelijk heel leuk, maar ook ‘fucking eng’: “Ik heb iemand gevonden die bij mij zo veel geluk naar boven haalt, dat het allemaal goed genoeg voelt om een kleintje de wereld op te zetten”, zegt Thijs. “En dat is zij. Maar ik vind het fucking eng”, zegt hij daar. Een van de redenen dat hij het zo eng vindt, is omdat hij de eerste is in zijn vriendengroep die aan kinderen begint.

Anna Nooshin zwanger

Reacties op babynieuws

Anna Nooshin heeft de reacties op haar Instagrampost uitgezet. In haar stories geeft ze daarvoor de volgende reden: “Lieve allemaal, ik ben onwijs dankbaar en blij om dit te delen. Ik heb voor nu de comments even uitgezet omdat ik anders te overweldigd en emo word (the hormones are very real). Ik wil proberen zo goed mogelijk in mijn bubbel te zitten en op positieve energie te focussen. Alvast een mega dank voor iedereen die altijd zo lief en supportive is geweest. I love you guys.”

Thijs heeft de comments niet uitgezet en de reactie zijn overwegend positief. “Wordt sowieso een knappe baby”, schrijft iemand. “Besef hoe knap dit kind gaat worden”, schrijft een ander. Kortom: liefde, blijheid én een baby onderweg. Gefeliciteerd!

Bron: Instagram