André Hazes schrijft nummer voor zoon: ‘Vanaf nu ga jij mij minder zien’

30.04.2021 11:25

Het zal niemand ontgaan zijn dat André Hazes en de moeder van zijn zoon, Monique Westenberg, uit elkaar zijn. Over die breuk en wat het doet met zijn zoontje Andre, zingt de volkszanger nu eerlijk.

Samen met John Ewbank kroop hij achter de piano en schreef een emotionele ballad voor zijn zoontje die hij ‘verliet’ begin maart. Hij is nu samen met Sarah van Soelen.

Niet verdiend

De tekst van het nummer deelt hij op social media. André benadrukt nu hoe graag hij had gewild dat het anders was gelopen, zeker voor zijn ‘kleine jongen’. ‘Van nu af aan ga jij mij minder zien’’, zingt hij. ,,Het spijt me, want jij hebt dit niet verdiend. Later als je groot bent en we praten, hoop ik maar dat jij me niet verlaten hebt. Ik hoop dat je ooit ziet waarom ik ben gegaan. (…) Die ruzies, vriend, ik wil ze niet voor jou. Dus ik ga nu weg omdat ik van je hou.”

Monique

Ook zingt hij open over Monique: “Wees maar lief voor mama, geef d‘r nog een zoen’’, zingt André. ,,Er is niets wat zij eraan had kunnen doen. Ze gaf alles wat ze had en ook ik deed echt mijn best. Maar soms is willen niet genoeg.”

André en Monique gingen vorige maand na een relatie van zo’n zeven jaar uit elkaar. Hun ideeën over de toekomst liepen te sterk uiteen, luidde toen de verklaring van de zanger, die wel zei dat hij door de beslissing een ‘betere vader’ kan zijn.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Andre Hazes (@andrehazes)

André en Monique in gelukkigere tijden:

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Andre Hazes (@andrehazes)

De zanger en zijn nieuwe liefde, Sarah:

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Andre Hazes (@andrehazes)

Lees ook
Zoontje André Hazes heeft échte ‘coronacoupe’: lang haar met een knotje

Bron: AD

In samenwerking met Mama Magazine