Voor André Hazes kwam de coronacrisis op het goede moment: “Mijn focus ligt nu op thuis”

12.06.2020 08:51

André Hazes heeft een bewogen tijd achter de rug. Maar toen hij het net weer goedmaakte met Monique, de moeder van zijn zoontje Dré, brak de coronacrisis uit. En dat kwam hem niet slecht uit.

De hereniging met Monique was voor hem net op tijd. Want doordat ze weer samen waren in maart, konden ze ook samen als gezin in quarantaine zitten. André is blij dat hij toen veel met zijn zoon kon zijn. “Ik moet er niet aan denken dat ik deze tijd zonder hem had doorgebracht. Het lijkt wel gestuurd door een hogere macht. Of ik gelovig ben? Ha! Als het zo uitkomt, ja. Het geeft me houvast.”

Terug naar toen
Het gaat een stuk beter met de zanger, die lekker in zijn vel zit als vader. “Mijn focus ligt nu op thuis. Ik wil de beste versie van mezelf worden, als man, als vader. Ik drink geen alcohol meer, sport twee keer per dag. Ik ben nu veel meer betrokken bij het leven van mijn zoon, want ik was altijd weg, of lag nog te slapen omdat ik zo laat thuis was’’, zegt de volkszanger. “Ik heb altijd domme dingen gedaan. Ging ik stappen, was er drank in het spel. Ik ben superimpulsief geweest. Nu ben ik weer de man op wie Monique zes jaar geleden verliefd is geworden.”

Hoe het dan weer zal gaan als de coronatijd ‘voorbij’ is? Daar is hij eerlijk over. “Natuurlijk heb ik ook wel angst om terug te vallen als straks het leven weer normaal wordt, met optredens en veel reizen. Maar echt, deze levensstijl bevalt me uitstekend, ik wil dit pad nooit meer af.’’

Bron: AD

De leukste luipaardprintjes voor jouw zomergarderobe: