Waarom elke moeder mét een iPhone juist de beste moeder is

Tegenwoordig is een smartphone niet meer weg te denken uit ons leven. En dus zijn we nu zo’n beetje de eerste generatie moeders die de kinderen opvoedt met een telefoon in de hand.

Veel studies zouden beweren dat het niet goed is voor een moeder, om met een telefoon bezig te zijn.

Maar daar is niets van waar: je bent juist een betere moeder als je een smartphone hebt, want je bent zo altijd bereikbaar, mocht het nodig zijn. Daarnaast kun je op je iPhone razendsnel opzoeken wat je je peuter wel of niet te eten mag geven, hoe laat je baby eigenlijk naar bed moet, en waar je toch niet leuke nieuwe spenen koopt. Dat lukt zonder smartphone zéker niet, want een laptop heb je nu eenmaal niet altijd bij de hand. Natuurlijk zit je niet 24/7 op je telefoonscherm te turen, want je speelt lekker met je kinderen. Maar als je dan toch wat wilt doen met je telefoon, dan liever op eentje die écht goed werkt, toch?

Waarom je als moeder juist nu de iPhone 11 nodig hebt? Wij hebben de belangrijkste punten voor je onder elkaar gezet:

  • De batterij gaat zo lang mee, dat je er gerust mee naar de speeltuin, crèche of kinderboerderij kunt.
  • Je maakt de mooiste foto’s van je kinderen met die drie camera’s die erop zitten. En ja, dat wil je: want hoe fijn is dat voor later, als ze groot zijn?
  • En dankzij de iPhone 11 kun je ook prachtige video’s maken van je kinderen, die je gelijk kunt delen met je vrienden en familie.
  • Als je iets snel wilt weten, als je kind bijvoorbeeld is gevallen, dan heb je binnen drie tellen je antwoord.
  • Er zit een nachtmodus op, zodat je ook die knusse foto’s kunt maken als je kroost om 5.30 uur wakker is.
  • Er zit een face-lock op, dus je kind kan niet zomaar met jouw mobiel aan de haal.
  • Ze zijn te krijgen in allemaal leuke nieuwe kleuren, zoals lila. En omg daar maak je al je mama-vriendinnen jaloers mee, nietwaar?
Tags: