In samenwerking met Mama Magazine

Slim geld besparen: boek nu alvast je zomervakantie met 30% korting

18.12.2023 09:41

Je kunt er maar beter vroeg bij zijn: dat scheelt je een hoop geld. Wie nu een vakantie voor volgend jaar zomer boekt, is slim bezig.

Want zo bespaar je 30% op je totale prijs. En dat tikt behoorlijk aan, als je met het hele gezin gaat. En dan is Europarcs de beste bestemming: plezier voor de kinderen, maar ook nog écht een fijne plek voor volwassenen!

Laat de voorpret maar beginnen

Je hebt in Europarcs een ruime keuze uit wat voor type verblijf je wilt: een luxe villa of toch een schattig tiny house? De keuze is aan jou. In de zomervakantie is een groot aanbod aan entertainment voor de kinderen: genoeg vermaak dus, terwijl jij heerlijk chillt in jullie huisje of aan het water. Ze maken zo direct vrienden in de mini disco of bij het zwembad (alle parken hebben een zwembad). Alle parken van Europarcs zijn dichtbij het strand, ander water of het bos. En ook liggen ze vaak dichtbij de grote pretparken van ons land: top voor een dagje uit! Op de locaties zelf is vaak een kinderboerderij of indoor speeltuin voor als het wat minder lekker weer is.

Jouw familievakantie, je vindt het bij EuroParcs!

Glamping, of luxe kamperen, is de perfecte manier om de natuur te ervaren. Bij EuroParcs kun je genieten van glamping op meerdere vakantieparken in Nederland in een glamping tent die volledig is ingericht met alle gemakken van thuis. Glamping tenten zijn leuk voor het hele gezin, ze geven je het echte kampeergevoel met de luxe waar je op vakantie op hoopt. Je kunt ook kiezen voor vakantiehuizen, kamperen, tiny houses, chalets of luxe villa’s.

Dus hop, vroege vogel: dit is je kans. Boeken maar en genieten van de voorpret.

Boek nu met 30% vroegboekkorting voor de zomer!

  1. Tot 30% vroegboekkorting
  2. Geldig tussen 20 juni en 8 september 2024
  3. Hoogste korting voor de zomervakantie