Moeder ligt onder vuur na delen vakantiefoto met baby: ‘Zo hou je hem toch niet vast!’

01.01.2023 14:02

Emily deelde een foto van zichzelf in een bikini op social media, maar het internet gaat los. Ze zijn woest op haar omdat ze haar baby verkeerd zou vasthouden.

Zo vinden veel andere moeders het ‘gevaarlijk’ hoe ze zijn hoofd niet ondersteunt. En hoezo houdt ze hem ‘maar met 1 arm vast?’. ‘Doet ze dat voor de mooie foto waarop haar figuur goed uitkomt?’

Onzin

Laten we wel wezen: deze foto is een enkele seconde in de tijd; een fractie van een moment waarop een moeder haar kind met één arm vasthoudt, en even niet met twee. Voor alle duidelijkheid: in dezelfde Instagram-post deelde Ratajkowski foto’s van zichzelf met Sylvester met beide armen vast. Houdt ze Sylvester altijd met een arm vast? Natuurlijk niet. Dat snapt ze zelf ook wel. En toch gaat de foto al maanden rond op het internet en gaat de moedermaffia los.

Het model heeft haar foto van haar Instagram verwijderd, want ze wil niet langer onder vuur liggen van haar 28 miljoen volgers. Wel deelt ze deze lieve foto met haar jongen nog met haar fans:

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Emily Ratajkowski (@emrata)

Bron: Instagram, Twitter

In samenwerking met Mama Magazine