In samenwerking met Mama Magazine

Droom deze kerstvakantie weg met dé nieuwste filmhit voor de hele familie: De Notenkraker en de Toverfluit

15.12.2022 09:17

Niets zo gezellig als de knusse kersttijd. Samen met het gezin naar de bioscoop is altijd een goed idee: kan ook als het regent en koud is. Onze tip van deze decembermaand: de animatiefilm De Notenkraker en De Toverfluit.

Het magische kerstverhaal vol betoverende liedjes met de stemmen van o.a. Vajèn van den Bosch en Levi van Kempen. Kinderen zullen op het puntje van hun stoel zitten en wegdromen in deze magische wereld.

De Notenkraker en De Toverfluit

Er kunnen op kerstavond soms wonderen gebeuren… Als Marie een wens doet, komt haar speelgoed op een magische wijze tot leven en krimpt Marie tot ze net zo groot is. Maar dan blijkt haar lelijke notenkraker eigenlijk een vervloekte prins te zien. Samen met hun speelgoed vrienden reizen de twee naar Bloemenland om de vloek te verbreken en iedereen te redden van de nare ratten die de wereld willen overnemen. Om dit een succes te krijgen hebben ze alleen wel de toverfluit nodig die ergens verstopt is in het paleis. Spannend… Bij het kijken van deze magische film zul je op het puntje van je stoel blijven zitten.

Kerstuitje

Op zoek naar een leuk kerstuitje met de kids? Misschien wel hartstikke leuk om te doen in de kerstvakantie die eraan zit te komen, je wil die twee weken toch wel graag je kinderen vermaken en voorkomen dat ze de hele tijd gaan bankhangen of binnenspelen. Niks is leuker dan af en toe er tussenuit gaan samen.

De magische kerstfilm De Notenkraker en De Toverfluit is vanaf 15 december in alle bioscopen te zien (geschikt voor 6 jaar en ouder). Kom vast in de stemming met de trailer die je hieronder kunt bekijken. Veel plezier!