Deze dure baby uitzet items shop je nu met flinke korting

28.03.2023 08:00

Als prille mama- of papa wil je natuurlijk het liefst de beste spullen voor je baby bij elkaar shoppen. Als je je bedenkt welke babyuitzet je écht nodig hebt in het begin, tikt dat best wel aan. Er hangt aan veel van die grote aankopen een flink prijskaartje. Daarom is slim shoppen de truc. Dan bespaar je het meeste en koop je wel dé items die je graag wilt hebben met een goede kwaliteit. Hoe werkt slim shoppen? De aanbiedingen of acties goed in de gaten houden! En laten wij dat nu net voor jou hebben gedaan.

Autostoeltje

Een autostoeltje is een belangrijk item waar je niet op moet besparen qua kwaliteit. Gelukkig zijn er vaak wel goede deals te vinden. Een autostoeltje is een noodzakelijk item voor jonge ouders, aangezien je je kindje veilig wilt vervoeren in de auto. Zorg er wel voor dat het autostoeltje voldoet aan de Europese veiligheidsnormen en dat het past bij het gewicht en de lengte van je baby.

 

Kinderwagen

Een kinderwagen kopen is maatwerk. Weet dat dit één van de duurste babyuitzet items kan zijn. Daarom is het belangrijk om een proefritje te maken van te voren met een aantal verschillende merken kinderwagens. Bekijk wat jij en je partner belangrijk vinden in een een kinderwagen. Kies je voor een eenvoudige variant of voor een multifunctioneel exemplaar dat je later ook als buggy kunt gebruiken.

Borstkolf

Als je borstvoeding wilt geven, dan is een borstkolf een handig hulpje! Kies je voor een elektrische kolf of wil je liever met de hand kolven? Ga je voor elektrisch, dan is dat prijziger dan wanneer je kiest voor met de hand kolven. Daarnaast is het naast een kolfapparaat ook slim om bijvoorbeeld bewaarbakjes of bewaarzakjes in te slaan waarin je de moedermelk kunt bewaren.

Babykamer

De babykamer inrichten is misschien wel het leukste om te doen! Het kiezen van de grote meubels, zoals een ledikant en commode zijn de key pieces die het kamertje grotendeels vullen. Aankleden met accessoires, sfeervolle verlichting, mooi beddengoed en misschien wel een klamboe maken de babykamer tot een gezellig nestje voor je kindje.

Babyfoon

Een babyfoon is handig om je baby in de gaten te houden als je niet in dezelfde kamer bent. Er zijn veel dure opties beschikbaar met functies die je misschien niet nodig hebt. Bekijk daarom goed wat jullie wensen zijn. Wil je een babyfoon met een videoscherm of bijvoorbeeld één met alleen geluid?

Kinderstoel

Als je baby wat ouder wordt, dan is een kinderstoel onmisbaar. Toch is een kinderstoel ook makkelijk wanneer je baby nog klein is. Want je hebt kinderstoelen waar je eenvoudig een babyset op klikt, zodat je je baby ook gezellig kunt betrekken bij het eten aan de tafel met de rest van het gezin. Heb je ook meteen je handen vrij!

Box

Een box is handig omdat het een veilige plek is waar je baby kan spelen en slapen. Zo kan je baby rustig en veilig liggen terwijl jij even iets anders doet. Bovendien stimuleert de box de motorische ontwikkeling van je baby doordat ze vrij kunnen bewegen en spelen in een veilige omgeving. Kies je voor een nieuwe box, dan vind je hier de beste items mét korting!